В Доброполье отчим жестоко побил 8-летнюю девочку из-за денег

Переглядів: 2707 2 30.09.2016 в 07:00:28 Новини поліції
В Доброполье отчим жестоко побил 8-летнюю девочку из-за денег

Поліцейські направили до суду кримінальне провадження відносно 33-річного вітчима, який побив 8-річну дитину, за те, що вона знайшла його «заначку» у сумі 250 гривень та витратила гроші на солодощі.  Подальшу долю злочинця вирішить суд.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від директора центра соціально-психологічноїї реабілітації дітей м.Добропілля, яка повідомила, що до них звернулась за допомогою 8–річна дівчинка. Дитина повідомила, що її побив вітчим.

Правоохоронці одразу почали з’ясовувати всі обставини. В ході першочергових слідчо-оперативних дій співробітники поліції встановили, що дівчинка мешкає з матір’ю та її 33-річним співмешканцем, який офіційно ніде не працює та не перебуває на обліку у центрі зайнятості, а також зловживає спиртним. 

Під час візиту правоохоронці опитали всіх сусідів та знайомих сім’ї. Сусіди засвідчили, що родина характеризувалася задовільно. Ніяких гнучких скандалів у родині вони не помічали. На обліку ця сім’я не перебувала.

Поспілкувавшись з матір’ю дитини поліцейські з’ясували, що того дня, чоловік прийшов додому п’яним і хотів ще купити випивку, а коли не знайшов своєї «заначки» розлютився, розпочався скандал. Під час конфлікту вона сказала, що гроші знайшла дитина та витратила на цукерки. Дізнавшись про це вітчим жорстоко побив дівчинку. Чоловік схватив ремінь та наніс дитині близько 15 ударів по руках, спині, грудях та ногах. Однак на цьому не зупинився, він вибіг на вулицю, знайшов у дворі дерев’яну палицю та знову накинувся на дитину, і вже палкою наніс неповнолітній дівчинці близько 10 ударів по руках, спині грудях та ногах. Бідолашна дівчинка вибігла на вулицю та втекла до сусідки. Вже наступного дня 8-річна дитина разом з сусідкою звернулась за допомогою до центра соціально-психологічної реабілітації дітей.

Наразі дівчинка перебуває у центрі реабілітації, з нею працюють психологи та педагоги, дитина близько місяця лікувалась після отриманих тілесних ушкоджень.

Весь цей час правоохоронці очікували на результати судово-медичної експертизи. Одразу після отримання результатів експертизи вітчиму було об’явлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, наразі обвинувальний акт спрямовано до суду.

Зараз дитина вже пройшла курс реабілітації. Матір дівчинки постійно провідує дитину, нарікань з боку педагогів відносно жінки не має. Дівчинка дуже сумує за мамою, однак додому повертатися побоюється, тому що боїться вітчима.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
2 Gtnhjdbx • 21:56:45, 30.09.2016
Хотелось бы что бы   -ВЫ-   давали нам знать, простым и нищим, Ф.И.О.  грешащего и его местожительство!!! Вот это будет ДА!
avatar
1 Zepelin • 11:31:31, 30.09.2016
вот же негодяй такой
ComForm">
avatar
Наверх