В Доброполье обсуждались вопросы по легализации зарплаты

Переглядів: 1696 0 21.07.2015 в 13:52:30 Новини податкової інспекції
В Доброполье обсуждались вопросы по легализации зарплаты

Зустріч з керівниками платників – на порядку денному легалізація зарплати

         Днями  члени робочої групи щодо виявлення фактів порушення платниками податків податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів громадян Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області заслухали керівників підприємств, які, за результатами проведеного аналізу податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма №1 ДФ)  виплатили заробітну плату за 1 квартал ц.р. нижче за мінімальний  розмір.

           Перший заступник начальника інспекції Якунін І.В., зауважив, що засідання робочої групи здійснюються з метою спілкування з керівниками підприємств, або фізичними особами - підприємцями  щоб з’ясувати причини низького рівня оплати праці працівників та обговорити шляхи щодо її підвищення. 

            «Податкові органи завжди готові до співпраці з підприємцями та підприємствами, але й ми повинні орієнтуватися не на мінімальний рівень заробітної плати - 1218 гривень найманим  працівникам, а на рівень, який з урахуванням коефіцієнтів Галузевих та Регіональних угод повинен складати не нижче 1680,84грн.», - наголосив Якунін І.В.

            Також, упродовж 6 місяців ц.р. робочою групою Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області було заслухано 87  керівників  суб’єктів господарювання та фізичних осіб – підприємців, які виплачували заробітну плату меншу за законодавчо встановлений мінімальний розмір або значно нижчу за середню по регіону.  33 відс. роботодавців дослухались до аргументів податкового органу та підвищили заробітну плату, - додатково в бюджет надійшло податку на доходи фізичних осіб  у сумі 14,4 тис.грн., єдиного соціального внеску 36,7 тис.грн., військового збору 1,49 тис.грн.

 


                    

Сектор обслуговування платників податків Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх