В Доброполье начинается реализация проекта «Содействие местным органам власти в создании способных объединенных громад»

Переглядів: 1261 0 24.02.2017 в 12:00:41 Центр муніципального розвитку
В Доброполье начинается реализация проекта «Содействие местным органам власти в создании способных объединенных громад»

З лютого 2015 року в Україні почався процес добровільного об'єднання територіальних громад. Уповільнення процесу об'єднання громад в Донецькій області обумовлено декількома факторами, серед яких низька поінформованість місцевого населення в перевагах децентралізації безпосередньо для своїх громад, недостатнім рівнем підготовки кадрів ОМС, депутатського корпусу, громадськості в питаннях реалізації реформи місцевого самоврядування, відсутність чітких і реалістичних фінансових аналітичних розрахунків здатності територіальних громад.
Виходячи з цього, громадська організація «Центр муніципального розвитку Добропілля» розпочинає реалізацію проекту «Сприяння місцевим органам влади в створенні спроможних об’єднаних громад», метою якого є надання практичної допомоги місцевим органам влади у формуванні самодостатніх громад, налагодження співпраці в напрямку реалізації реформи децентралізації з партнерською громадами різних регіонів України.

Проект буде реалізований в рамках фінансування малого гранту проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні. Конкурс в Донецькій і Луганській областях адмініструє Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України». Всеукраїнське адміністрування здійснює громадська організація «Центр« Жіночі перспективи».


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх