В Доброполье начинается очистка власти

Переглядів: 2009 0 23.05.2015 в 12:25:20 Новини місцевої влади
В Доброполье начинается очистка власти

   Відповідно до Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563, Плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 1025-р, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 27 квітня 2015 № 154:

   1. Провести перевірку, передбачену Законом України «Про очищення влади» (далі – перевірка), стосовно заступника голови, керівника апарату райдержадміністрації, керівників відділів та секторів апарату райдержадміністрації, визначивши днем початку проведення перевірки         25 травня 2015 року.

   2. Визначити відділ організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації відповідальним за організацію проведення перевірки.

   3. Сектору з питань внутрішньої політики апарату райдержадміністрації (Дяк) забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційній сторінці Добропільської райдержадміністрації офіційного веб-сайту облдержадміністрації. 

   4. Загальному відділу апарату райдержадміністрації (Великанова) довести це розпорядження до відома осіб, зазначених у пункті 1 цього розпорядження, у тому числі тих, які відсутні на роботі (знаходяться у щорічних основних та додаткових відпустках та у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю) . 

   5. Особам, зазначеним у пункті 1 цього розпорядження, у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати до відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації документи, визначені    пунктом  8  Порядку  проведення  перевірки  достовірності  відомостей  щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №563.

   6. Відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації протягом трьох днів після одержання заяви забезпечувати розміщення на офіційній сторінці Добропільської райдержадміністрації офіційного веб-сайту облдержадміністрації  інформації про початок проходження перевірки особою, копії її заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом).

   7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою. 

Голова райдержадміністрації                                                       О.В.Кравчук

   Источник: http://donoda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх