В Доброполье на краже бензина попались молодые воры

Переглядів: 1840 0 03.05.2016 в 11:57:57 Новини поліції
В Доброполье на краже бензина попались молодые воры

Працівники патрульної служби Добропільського відділення поліції затримали «на гарячому»  двох 16-річних молодиків,  які саме зливали бензин з автомобіля. Тепер неповнолітнім злодіям загрожує до 3 років позбавлення волі.

Під час патрулювання нічного міста пильні правоохоронці побачили, що двоє підлітків крутяться біля автомобіля. Поліцейські одразу поспішили дізнатися, чому діти в нічний час знаходяться самі у місті.

Підійшовши ближче, працівники патрульної служби побачили неповнолітніх, які якраз викачували бензин з бензобаку автомобіля в маленьку каністру. Неподалік у кущах правоохоронці також помітили велику каністру, в яку діти переливали паливо. Правоохоронці одразу затримали молодих крадіїв.

З’ясувалось, що підлітки тільки приступили до своїй діяльності, юні викрадачі хотіли злити бензин з кількох автомобілів, але вже при першій спробі діти були затримані правоохоронцями.

Зі слів підлітків, вони зливали бензин, щоб потім заправити свій мотоцикл і покататися.

Працівники патрульної служби провели обхід прилеглих будинків з метою встановлення власника даної автівки. Після кропотливої роботи власник був встановлений. Чоловік навіть уявити не міг, що став жертвою злодіїв.  

Викрадене вилучено та повернуто власникові.

Наразі правоохоронці перевіряють зловмисників на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження по ч. 1 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

 

Добропільське відділення поліції

Красноармійського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх