В Доброполье двое мужчин нашли оружие и сообщили об этом в полицию

Переглядів: 1106 0 29.10.2018 в 12:00:29 Новини поліції
В Доброполье двое мужчин нашли оружие и сообщили об этом в полицию

Двоє знайомих знайшли на території колишнього трубного заводу 110 набоїв та 2 гранати: Ф1 та РГД5. Аби не наражати на небезпеку себе та оточуючих, законослухняні громадяни не стали зволікати, а одразу сповістили про небезпечну знахідку правоохоронців. Чоловіки розповіли, що коли проходили побачили пакет, в середині якого виявились небезпечні предмети. Наразі всі боєприпаси направлені на експертизу.
Шановні громадяни! Нагадуємо, що місячник добровільної здачі зброї триває до 31 жовтня.
Кожен свідомий громадян може добровільно здати зброю, вибухові матеріали та спеціальні засоби, які зберігалися без відповідних документів. Не забувайте, що зберігання зброї без дозвільних документів – це кримінальне правопорушення, яке тягне за собою покарання, відповідно до ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Однак, відповідно до ч. 3 ст. 263, кримінальної відповідальності можна звільнитися: для цього потрібно добровільно здати небезпечні предмети до поліції.
Крім того, у подальшому можна оформити відповідні документи на здану мисливську зброю, зареєструвати її в особисту власність і володіти нею вже на законних підставах.


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх