В Доброполье 15 работодателей представили свои вакансии

Переглядів: 1396 0 21.09.2018 в 12:00:42 Центр зайнятості
В Доброполье 15 работодателей представили свои вакансии

Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості «Гідна робота для кожного»

Одним із найдієвіших способів надання допомоги населенню у підборі підходящої роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення ярмарку вакансій. 20 вересня 2018 року в приміщенні Добропільського міського центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості «Гідна робота для кожного». Безпосереднє спілкування претендентів з різними роботодавцями у зручних умовах, під одним дахом сприяє підвищенню рівня зайнятості, ознайомленню з потребами ринку праці та шляхами підвищення якості робочої сили.

  • центру зайнятості Вікторія Бугаєць відкрила захід та підкреслила, що на теперішній час служба зайнятості стає сучасною сервісною установою – отримання послуг в службі стає більш зручним та доступним для широкого кола населення та роботодавців. Вже працює оновлений веб - портал Державної служби зайнятості – електронні кабінети роботодавців та безробітних, вакансії роботодавців та резюме шукачів роботи, корисна інформація та анонси проведення заходів, профорієнтаційна платформа для молоді та населення. Однією з головних засад роботи з клієнтами центру зайнятості є адресний підхід у наданні соціальних послуг, виходячи з індивідуальних потреб, вимог та можливостей шукачів роботи і роботодавців.

В роботі ярмарку взяли участь 15 роботодавців, які представили актуальні вакансії на ринку праці, спілкувались з претендентами та запрошували відібраних кандидатів для подальшої співбесіди на підприємствах.

Ярмарок вакансій відвідали 99 осіб, спілкувались з роботодавцями, ознайомлювались з діяльністю підприємств та актуальними вакансіями, залишали свої резюме. А також отримували консультаційні послуги на майданчиках: «Рекрутинг», «Маю право», «Створи власний бізнес», «Моя кар’єра».

Роботодавці, які брали участь в проведенні ярмарку вакансій, відзначили важливість проведення такого заходу, адже є можливість у коротші строки підібрати собі необхідних працівників.

Живи та працюй в Україні!


В Доброполье 15 работодателей представили свои вакансии


В Доброполье 15 работодателей представили свои вакансии


В Доброполье 15 работодателей представили свои вакансии


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх