В Добропольском районе пели, гадали и угадывали, кто такая Фея

Переглядів: 757 0 12.01.2018 в 10:00:27 Новини району
В Добропольском районе пели, гадали и угадывали, кто такая Фея
В закладах культури Добропільського району відбулися новорічно-різдвяні заходи.
 
В Новофедорівському сільському клубі відбулося дитяче новорічне свято. Тут були веселі конкурси та забави, святкове коло та подарунки, які подарували чудовий настрій усім учасникам заходу.
 
Цікаво пройшли свята і у Вірівському сільському будинку культури. Участники творчих колективів подарували пісні і танці всім присутнім. Діти отримали не тільки яскраві враженяя, але й новорічні сувеніри, солодкі подарунки.
У День Святої Вечері молодь та діти с.Золотий Колодязь традиційно зібрались до будинку культури, щоб взяти участь у заході "Чарівне повечір’я". Цього вечора оживає чарівна атмосфера українських вечорниць, хлопці і дівчата прикрашають приміщення і ялинки біля будинку культури іграшками. На великому екрані транслювався мюзикл "Вечори на хуторі біля Диканьки". Не обійшли увагою і традицію ворожіння, повідомляє відділ культури і туризму Добропільської райдержадміністрації
У приміщенні Світлівського БНТ відбулась театралізована вистава, в якій приймали участь батьки дітей - учасників творчих колективів. Це був справжній подарунок малюкам.
Дитяче свято було задумане і відбулося у вигляді інтерактивної театралізованої дії. Діти із задоволенням вгадували, що прекрасна Фея то чиясь мама, а кіт Леопольд – тато. Малюки активно не давали Білосніжці з’їсти отруїне яблуко, переживали за інших учасників вистави, підтримуючи їх вигуками. Перший досвід такої роботи з дітьми та їх батьками мав великий успіх, тому роботу у цьому напрямку будуть продовжувати.

Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх