В Добропольском районе правоохранители обнаружили пьяного водителя

Переглядів: 2189 0 19.08.2017 в 14:00:58 Новини поліції
В Добропольском районе правоохранители обнаружили пьяного водителя

Чоловік знаходився у стані сильного сп’яніння і, поставивши авто біля дитячого майданчику, намагався з нього вийти. Через свій стан горе-водій не зміг нічого пояснити правоохоронцям. Тепер йому доведеться сплатити штраф у сумі 20400 грн., а строк позбавлення права керувати транспортними засобами буде подовжено.

Водіння у нетверезому стані – одне з найпоширеніших правопорушень серед водіїв. Ані позбавлення водійських прав, ані великі штрафи не впливають на свідомість деяких водіїв і вони сідають за руль, наражаючи на небезпеку як власне життя, так і життя оточуючих.

З початку року працівниками поліції з забезпечення безпеки дорожнього руху виявлено 32320 порушень Правил дорожнього руху, 3138 з них – це керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Мешканець с. Новодонецьке, який раніше вже був позбавлений водійських прав через водіння автомобіля в нетверезому стані, але знову сів за кермо «на підпитку», не задумався про можливі наслідки своїх дій.

Під час нічного патрулювання вулиць селища Новодонецьке, добропільські поліцейські звернули увагу на автомобіль, який припаркувався поблизу дитячого майданчика. Коли правоохоронці підійшли ближче, то побачили як відчинилися дверцята автомобіля і водій в стані сильного алкогольного сп’яніння намагався з нього вийти. Поліцейські попросили у чоловіка водійське посвідчення, але виявилося, що воно раніше було вилучено інспекторами дорожнього руху за аналогічне порушення.

Відносно водія правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції». Рішення по адміністративному матеріалу прийматимете суд, але санкція статті передбачає штраф у сумі 20400 грн. з обов’язковим позбавленням права керування транспортними засобами строком до 3 років. Крім того, у відношенні чоловіка винесена постанова за ч.3 ст.126 «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки» з накладенням штрафу у сумі 510 грн.

Шановні водії! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Бережіть життя!

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх