В Добропільському районі правоохоронці обговорили спільний план превентивної діяльності поліції та громади + ФОТО

Переглядів: 795 0 06.10.2019 в 08:30:43 Новини поліції
В Добропільському районі правоохоронці обговорили спільний план превентивної діяльності поліції та громади + ФОТО

Заступник начальника Покровського відділу поліції Петро Коцюрей проінспектував роботу дільничного офіцера Шахівської територіальної громади та обговорив із її головою питання подальшої співпраці.

В с.Шахове Добропільського району діє Центр безпеки громадян, в якому розташована поліцейська станція №5. Саме там дільничний офіцер Добропільського відділення поліції Олександр Кабанець проводить особистий прийом громадян згідно графіку. Жодне звернення та проблема мешканців громади не залишаються без його уваги та вирішення.

Сьогодні заступник начальника Покровського відділу поліції Петро Коцюрей перевірив роботу дільничного офіцера, вказав на існуючі недоліки та надав термін для їх усунення.

Окрім цього, підполковник поліції поспілкувався із головою Шахівської територіальної громади Володимиром Кучеріненком. Голова зауважив, що громада дуже зацікавлена у реалізації проекту "Поліцейський офіцер громади", а саме, щоб дільничний офіцер поліції постійно проживав на даній території. В свою ж чергу громада забезпечить правоохоронця всім необхідним, щоб він міг  якісно виконувати свої обов’язки.

"Сподіваюсь, що в Шахівській громаді найближчим часом з'явиться поліцейський офіцер громади, який буде орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади, він буде доступний для населення, тому що постійно буде знаходиться поруч з людьми, а це дасть можливість місцевим мешканцям відчувати впевненість та безпеку. Крім того,  за рахунок більш тісної комунікації та взаємодії між населенням і поліцією збільшиться рівень поінформованості людей про те, що робить поліція, яка її роль, права та обов’язки, а зосередження уваги на причинах правопорушень дозволить завчасно їх попереджати", - зазначив заступник начальника Покровського відділу поліції Петро Коцюрей.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх