В Добропольском районе громко отпраздновали юбилей дома культуры

Переглядів: 1352 0 22.09.2017 в 11:00:09 Заходи культури
В Добропольском районе громко отпраздновали юбилей дома культуры
Днями колектив Святогорівського міського будинку культури (Добропільський район Донеччини) на чолі з директором Іриною Рязанцевою відзначав 35-річчя з дня урочистого відкриття свого закладу.
 
СМБК був та є осередком культури і залишається улюбленим місцем використання дозвілля жителів селища. Тут завжди панує атмосфера щирості, доброзичливості, співдружності та натхнення. Багато хто з жителів пройшов в цьому будинку школу творчості, а вже сьогодні сюди приходять їх діти, онуки (а в декого - і правнуки).
 
Перед початком святкового концерту на всіх присутніх чекала фотовиставка минулих років, вироби талановитих майстрів декоративно-прикладного мистецтва.
 
На свято завітали всі, хто писав історію закладу, а також ті, хто творить її сьогодні.
 
Із теплими словами до присутніх звернулася представники влади, а також - голова громадської організації «Добре Поле» Любов Марченко. Не обійшлося і без приємних сюрпризів. Любов Олександрівна вручила Сертифікат на отримання принтеру від ПрАТ «Глини Донбасу» (керівник Ігор Ткач).
 
Яскравим був виступ ансамблю народної пісні «Мрія», без якого не обходиться жоден з культурних заходів не лише селища Святогорівка, а й всього району.
 
Всі, хто завітав цього дня, отримали яскраві мистецькі дарунки.

Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх