В Добропільському міському центрі зайнятості відбувся День кар’єри «Найкраща робота - це високооплачуване хобі»

Переглядів: 952 0 08.12.2019 в 11:30:10 Центр зайнятості
В Добропільському міському центрі зайнятості відбувся День кар’єри «Найкраща робота - це високооплачуване хобі»

5 грудня  в Добропільському міському центрі зайнятості відбувся День кар’єри «Найкраща робота - це високооплачуване хобі». Захід проведено для тих, хто шукає нові можливості працевлаштування чи бажає визначитись із майбутньою роботою та з метою підвищення підприємницьких ініціатив, поширення інформації про шляхи професійного зростання, кар’єрні можливості.

Сьогодні успішні підприємці розповідали свої історії успіху і ділилися досвідом ведення бізнесу. 

«Виготовлю для Вашого улюбленця будку під любий смак та стиль!», сміливо зазначив підприємець-початківець Олександр Болотов. Колишній безробітний виготовляє різноманітні речі для домашніх улюбленців. Олександр молодий, енергійний та впевнений в своїх силах підприємець, він бере участь у всіх грантових програмах і вже став беніфіціаром від програми ООН.

Підприємиця Інна Салабай займається бджільництвом. «Здавна всі знають про те, наскільки корисні продукти бджільництва, а також про їх терапевтичний ефект, який є сприятливим для людського  здоров’я. Щоб відчути смак меду, треба пізнати смак праці!» - таке життєве кредо у Інни з Добропільщини. Значну частину свого життя жінка займається бджільництвом. Захопившись цією справою, без неї себе вже не уявляє. 

Наталія Ткаченко, начальниця відділу активної підтримки безробітних наголосила, що будь-яка справа потребує витривалості, тому так важливо вміти не боятися помилитися: «Помилки, які трапляються на шляху до створення бізнесу – це не лише досвід, а й цінні маячки у вашому плаванні. Саме завдяки помилковим ситуаціям, ви можете знайти друзів чи однодумців, і зробите правильні висновки, щоб знати як рухатися далі». 

Семінар відвідали 20 осіб, в тому числі 4 діючих підприємця.

Добропільський міський центр зайнятості і надалі надаватиме всебічну інформаційну підтримку.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх