В Доброполье правоохранители обнаружили гранату у гостя с Покровска

Переглядів: 1309 0 25.08.2017 в 08:00:05 Новини поліції
В Доброполье правоохранители обнаружили гранату у гостя с Покровска

Приїхавши до сусіднього міста, чоловік знайшов боєприпаси, але замість того, щоб віднести небезпечну знахідку до поліції, поклав у кишеню і вирушив до своїх друзів. Страшно навіть уявити, чим могли б закінчитися «товариські посиденьки», як би не пильність стражів порядку. Безпечність іногороднього гостя тепер обернеться для нього тюремним покаранням.

Сьогодні по всій нашій країні відбуваються урочисті заходи з нагоди святкування Дня державного прапору та Дня Незалежності України. Мешканці Покровської оперативної зони також долучились до цієї події і для того, щоб кожна людина почувала себе в безпеці, весь особовий склад Покровського відділу поліції був переведений на посилений варіант несення служби.

Так добропільські правоохоронці, які входять до складу мобільного блокпоста разом із дільничними інспекторами під час патрулювання вулиць міста, звернули увагу на не тверезого чоловіка, який в той час виходив з місцевого кафе. Співробітники поліції попросили у нього документи для перевірки і в цей момент зупинений чоловік зізнався, що має при собі боєприпаси – гранату. 45-річний мешканець Покровська пояснив : «Сьогодні вранці я приїхав у Добропілля до товаришів. Проходячи повз місцеву АЗС, в кущах я помітив металевий предмет, підійшов ближче і розгледів, що це - граната. Я вирішив залишити її у себе без певної мети».

Потім правопорушник зустрівся із друзями і вже разом вони вирушили відпочивати в один з розважальних закладів міста. Весь цей час боєприпаси знаходився в кишені правопорушника.

Наразі гранату вилучено. Співробітники поліції провели із покровчанином роз’яснювальну бесіду і розповіли про можливі наслідки такої легковажної поведінки. Аби чоловік «краще засвоїв урок», відносно нього відкрите кримінальне провадження за порушення ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх