В Добропіллі зросла заробітна плата: подробицi

Переглядів: 1462 0 15.05.2020 в 07:30:19 Новини місцевої влади
В Добропіллі зросла заробітна плата: подробицi

Середньомісячна заробітна плата зросла на 25,0% в порівнянні з І першим кварталом минулого року і склала 12152,0 грн. Про це доповіла начальник відділу економіки Олена МИСЯКІНА під час чергового засідання виконавчого комітету, яке відбулось сьогодні 13 травня.

Інформуючи про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Добропілля за І квартал 2020 року, Олена Іванівна також зазначила, що заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах міста відсутня.

Шахти міста до початку простою встигли видобути 1235,8 тис. т вугілля, що складає 23% від річного плану. Цей показник збільшився на 18,6% у порівнянні з минулим роком.

Серед приємних показників - демографічні. У порівнянні з аналогічним періодом народжуваність в місті збільшилась на 6,9%, в той час як показники смертності зменшились на 17%.

Заслухавши інформацію, члени виконкому підтримали проєкт рішення, підготовленого відділом економіки міської ради. Окрім основного питання було заслухано ще 26 та прийнято відповідні рішення.


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх