В Доброполье у прохожего полицейские изъяли опасный наркотик

Переглядів: 1163 0 19.04.2018 в 12:00:00 Новини поліції
В Доброполье у прохожего полицейские изъяли опасный наркотик

Правопорушника викрили співробітники кримінальної поліції. В рамках кримінального провадження призначено експертизу. За зберігання наркотиків мешканцю Добропілля загрожує до трьох років в’язниці.

Під час  патрулювання міста, поліцейські звернули увагу на молодого чоловіка, який вів себе підозріло. Вартові порядку підійшли до нього для встановлення особистості. А під час перевірки документів та речей у 26-річного мешканця Добропілля правоохоронці виявили пакетик з  порошком білого кольору, схожого на амфетамін. Чоловік не став заперечувати, що це наркотична речовина, а пояснив, що самостійно її виготовив для власного вживання.

Незаконна речовина вилучена та направлена на експертизу.

Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області

Мітки: наркотики


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх