В Доброполье правоохранители приняли участие в рабочем совещании по вопросу защиты детей

Переглядів: 1295 0 12.09.2017 в 10:00:54 Новини поліції
В Доброполье правоохранители приняли участие в рабочем совещании по вопросу защиты детей

Співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції  зустрілися із представниками Служби у справах дітей та молоді та відділу освіти Добропільської райдержадміністрації. Разом вони обговорили подальшу взаємодію відносно виховання підростаючого покоління, його правового та соціального захисту.

Попередження та профілактика правопорушень серед дітей, жорстоке ставлення до них з боку дорослих, невиконання батьками своїх обов’язків, державні соціальні гарантії для дітей, а також роль поліції в питанні захисту прав дітей – ці та багато інших питань були підняті під час робочої наради правоохоронців із соціальними службами міста та району.

Всі учасники зустрічі кілька годин обговорювали та шукали шляхи взаємодії, співпраці і взаємного інформування відносно того, аби кожен маленький мешканець відчував себе захищеним, а також розумів та знав куди він може звернутися в випадку, коли потрапив у біду. Хлопці та дівчата повинні відчувати, що вони не байдужі своїй країні, своїм батькам, вчителям і в будь-який момент можуть розраховувати на захист та підтримку.

Інспектор ювенальної превенції поліції Юлія Мурашко виступила із пропозицією встановлення в кожному навчальному закладі міста та району тривожної сигналізації, яка дасть можливість забезпечити прибуття наряду поліції охорони протягом 3-х хвилин. Також правоохоронець розповіла про роботу поліцейських відносно правової обізнаності дітей, про те що в кожній школі проводитимуться «Факультативи із поліцейськими», під час яких учням будуть пояснюватися їхні права та обов’язки, правила безпеки на дорозі та правила поведінки із небезпечними предметами, а також поліцейські будуть знайомити школярів із мобільним додатком «102».

-Нами і надалі буде проводитися робота із родинами, які опинилися в складних життєвих обставинах. Ми перевірятимемо, чи виконують батьки свої обов’язки, чи забезпечені їхні діти всім необхідним для навчання, а також слідкуватимемо за психологічним станом дітей в цих сім’ях,- підсумувала Юлія Мурашко.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх