В Добропіллі обговорили підготовку до нового навчального року

Переглядів: 1642 0 06.08.2017 в 08:00:00 Новини району
В Добропіллі обговорили підготовку до нового навчального року

Сьогодні під головуванням Петра ДРЕВАЛЯ відбулось чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Добропільської міської ради.

В роботі ради взяли участь керуючий справами виконкому Наталя СТАРОСТЕНКО, начальники відділів виконкому міської ради, представники ОСББ.

Про підготовку закладів освіти до нового навчального року розповіла начальник відділу освіти міської ради Інна КАЛЬЧЕНКО. Загальноосвітні заклади готові розпочати навчальний рік, виконано певний обсяг ремонтних робіт, оновлено матеріально-технічну базу шкіл та садочків. Але є і проблемні питання, які потребують вирішення.

Одне з них - кадрове питання. Незважаючи на суттєве підвищення заробітної плати, з 15 заявлених молодих спеціалістів, у новому навчальному році до шкіл прийдуть тільки двоє. Також перед початком нового року знову постає питання заїзду/проїзду автомобільного транспорту на територію між НВК №4 та НВК-ліцею. Ні фотофіксація порушників, ні статті в газетах та на сайтах не зупиняють батьків-автомобілістів, які вважають за потрібне підвезти свою дитину до самих сходинок школи. Інна Володимирівна разом з членами ради тримає на контролі питання встановлення дорожніх знаків, що обмежують рух. Результати запропоновано знову заслухати наступного місяця.

Начальник відділу культури і туризму Людмила БІЛОУС доповіла про заходи, які планується провести до Дня незалежності, Дня міста та Дня шахтаря. План ще узгоджується, але найближчим часом громадяни зможуть з ним ознайомитись на офіційному сайті Добропільської міської ради.

Представники ОСББ довели до відома членів громадської ради інформацію про проведену роботу в рамках енергоефективності та термомодернізації житлового фонду.

Наприкінці засідання лідер «Клумбного руху» Добропілля Марина КУЧЕРЕНКО звітувала про роботу, проведену по благоустрою міста та ознайомила всіх з планами на наступний рік.

 


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх