В Доброполье на месте преступления задержали похитителей кабеля

Переглядів: 1829 0 29.07.2017 в 14:00:40 Новини поліції
В Доброполье на месте преступления задержали похитителей кабеля

Двоє безробітних чоловіків з Добропілля хотіли за рахунок крадіжок забагатись, але замість цього отримали кримінальну відповідальність та можливість наступні три роки провести за ґратами. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся керівник одного з підприємств і повідомив про те, що невідомі вирубують кабель, що пролягає під землею.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група і застала двох чоловіків «на гарячому». Правопорушники, які вже встигли викопати кілька метрів кабелю, стояли поряд із «здобиччю» та тримали в руках «знаряддя праці» - лопату та пилку по металу. Виявилося, що 25 та 30-річні товариші ніде не працюють, а останній вже відбував покарання за крадіжки, але вочевидь уроком для нього це не стало. Як стверджують самі правопорушники: «Хотіли за рахунок продажу викопаного кабелю трохи роздобути грошей на власні потреби».

У відношенні крадіїв відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Таким чином правопорушники можуть відправитися до в’язниці на строк до 3 років.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх