В ДК шахты Добропольская прошел грандиозный концерт, посвященный празднику 8 марта + ФОТО

Переглядів: 1839 0 09.03.2017 в 12:00:59 Суспільство
В ДК шахты Добропольская прошел грандиозный концерт, посвященный празднику 8 марта + ФОТО

7 березня у Будинку культури міста Добропілля відбувся грандіозний концерт, присвячений святу жіночності та весни — 8 Березня.

Жінки, які завітали на захід, буквально з порогу поринали у атмосферу ніжності та любові. У холі, прикрашеному величезними квітами з повітряних кульок, гості могли насолодитися красою творчих фото, що були представлені на виставці, та чудових витворів образотворчого мистецтва. А свою власну красу дами мали змогу закарбувати в століттях на фоні чудового арт-об’єкту в фотозоні.

8 marta

 

8 marta 03Кожній особі прекрасної статі на вході до зали дарували квітучу червону троянду та вітали зі святом.

8 marta 04

8 marta 06

8 marta 05

Після чарівної мелодії у виконанні ансамблю «Квінта», який відкрив концерт, настав хвилюючий час вручення нагород. На сцену запросили багатодітних матерів Шевченко Олену Олександрівну та Гринік Аліну Олексіївну, яким Добропільський міський голова Андрій АКСЬОНОВ урочисто передав від імені Президента України відзнаки «Мати-героїня» та від міста вручив цінні подарунки. Почесною грамотою облдержадміністрації була нагороджена керівник зразкового театру народної пісні «Берегиня» Хоружий Людмила Євгеніївна.

8 marta 07

8 marta 08

Під час концерту було багато веселих та зворушливих номерів від творчих колективів міста. Вихованці Народної студії ТБ та преси «Рожевий слон» спеціально до свята провели своєрідне соціологічне опитування серед чоловіків Добропілля з лише одним питанням: «Яким би був світ, якби не існувало жінок?». Відеоролик з результатами опитування викликав цілу палітру позитивних емоцій у глядачів.

8 marta 09

8 marta 10

8 marta 11

8 marta 12

8 marta 15

Фінальний виступ просто вразив своєю яскравістю та феєричністю: на сцені лунала красива пісня «Побажання», а в зал летіли сполохи велетенських бенгальських вогнів та золотисті конфетті.

8 marta 13

8 marta 14

Кожна жінка на цьому заході відчула, що вона особлива, варта того, щоб для неї влаштовували такі свята та здійснювали подвиги.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх