В ДЮСШ Добропольского района прошел день спорта

Переглядів: 1152 0 10.04.2017 в 10:00:40 Новини спорту
В ДЮСШ Добропольского района прошел день спорта

7 квiтня жителі землі відзначають Всесвітній день здоров'я. Цей весняний день для святкування такої теми вибраний не дарма. Адже квітень - середина весни, тобто час, коли пробуджується природа, хочеться почати все спочатку, робити добро і не повторювати помилокминулого. Саме завдяки цій позитивній веснянійноті була створена Всесвітня організація охорониздоров'я або скорочено ВООЗ. Кілька років тому, до дня її створення, було вирішено заснуватиміжнародне свято - Всесвітній день здоров'я.

З метою формування ЗСЖ (здорового способу життя), виховання інтересу до участі в спортивно – масових заходах, зміцнення впевненості дітей у своїх силах і знаннях, виховання любові до спорту, 7 квітня в КЗ "Районна ДЮСШ" Добропільської районної ради проводився День Здоров'я.

У всіх секціях нашої школи тренери-викладачі доклали значних зусиль, щоб День Здоров'я пройшов на високому рівні. Кожен з них у своїй групі провів залік змагань з загальнофізичної підготовки.

Вихованці ДЮСШ проявили здатність спільно включатися і виконувати будь-яку діяльність, застосовувати наявні знання про здоровий спосіб життя на практиці,позитивно впливати на інших людей.

Щорічне проведення Дня здоров'я стало традицією в КЗ "Районна ДЮСШ". Він проводиться для того, щоб люди могли зрозуміти, як багато значить здоров'я в їхньому житті, і вирішити, що їм потрібно зробити, щоб воно стало краще.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх