В ЦГБ Доброполья прошли мероприятия, посвященные 70-летию Великой Победы

Переглядів: 1513 0 16.05.2015 в 09:04:34 Новини бібліотек
В ЦГБ Доброполья прошли мероприятия, посвященные 70-летию Великой Победы

   До 70-річчя Великої Перемоги, в рамках низки заходів, підготовлених Добропільською Центральною міською бібліотекою, у читальному залі бібліотеки експонується тематична книжкова виставка-хроніка «Тихі зорі вічної пам`яті».

   Центральне місце посідає відеопрезентація «Добропільський край: герої у нашій пам`яті». Вона містить фотографії наших земляків, які воювали на фронті, в тому числі партизанів, підпільників, шістьох добропільських Героїв Радянського Союзу, а також інших фронтовиків великого Добропілля і однойменного району. Відеопрезентація супроводжується урочистими воєнними піснями.

   З обох боків екрану розміщено тематичні розділи виставки. Перший з них має назву «Війна – Народ – Перемога», і до нього дібрано літературу, що відображає хронологію війни, внесок у Перемогу як окремих яскравих особистостей, так і всього радянського народу в цілому.

   Другий розділ присвячений фронтовій поезій і носить назву «Вічний вогонь поезії».  Епіграфом до нього стали поетичні рядки Ліни Костенко якнайточніше відображають формування поетичного слова в умовах війни: «Мій перший вірш написаний в окопі, він друкувався просто на землі». У розділі дібрано поезії місцевих авторів, присвячені Великій Вітчизняній війні, представлено збірки поезій поетів-фронтовиків, а також увазі відвідувачів пропонуються книги авторів молодшого покоління, присвячені подіям Другої світової війни.

   Запрошуємо всіх, кому небайдужа історія країни, відвідати нашу виставку і більше довідатись про події 70-річної давнини.

   Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх