В ЦГБ Доброполья прошел урок «Маленькие изобретатели - наше будущее» + ФОТО

Переглядів: 1484 0 19.01.2014 в 10:58:29 Суспільство
В ЦГБ Доброполья прошел урок «Маленькие изобретатели - наше будущее» + ФОТО

17 січня 2014 року в читальному залі Центральної міської бібліотеки до Дня дитячих винаходів (17 січня) пройшов урок цікавих повідомлень «Маленькі винахідники - наше майбутнє».

   Послухати розповідь бібліотекарів прийшли учні 4-х класів ЗОШ № 7 зі своїми класними керівниками Лейбою Вірою Павлівною та Арісмятовою Ларисою Леонідівною.
   
Бібліотекар Вікторія Володимирівна Воронцова розказала учням про винаходи, які зробили діти. Школярі дізналися, що пластилін винайшла школярка - внучка відомого виробника миючого засобу для шпалер Клео МакВікера, іграшкову вантажівку придумав шестирічний Роберт Петч, хутряні навушники - 15-річний американець Честер Грінвуд, а 13-річний американець Бенні Бенсон в 1926 році став автором переможного ескізу Державного прапора Аляски… Про українських дітей-винахідників учні переглянули відео-репортаж з виставки винахідництва «Майбутнє України».

Бібліотекарі звернули увагу школярів на виставку книг, в яких зібрані неймовірно цікаві факти про винаходи та які допоможуть розвинути фантазію винахідника. 

Із захватом учні дивилися мультфільм «Современные изобретения», після якого сказали бібліотекарям, що навіть не могли уявити, скільки всього цікавого і корисного винайшли саме діти, і що ці винаходи широко використовуються в повсякденному житті. 
   Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх