В добропольском Центре развития предпринимательства обучали основам бизнес-планирования

Переглядів: 691 0 26.07.2019 в 09:30:24 Центр зайнятості
В добропольском Центре развития предпринимательства обучали основам бизнес-планирования

 24 липня 2019 року в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбувся навчальний семінар з основ бізнес-планування.

   Мета заходу - стимулювання підприємницьких ініціатив у безробітного населення, з числа тих, які планують створити власний бізнес.

   Провідний юрисконсульт Альона Петрова ознайомила присутніх з новим розпорядженням Донецької обласної державної адміністрації про порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництва на реалізацію проектів. Акцентувала увагу, що важливо розвиватися в тих напрямках діяльності, які є пріоритетними на місцевому ринку.

       Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Владимирова Марина запросила до участі у тренінгу зі створення бізнес-ідей, стартапів та бізнес-планів від ПРООН. Також у заході прийняв участь Деркач Олексій, який є прикладом успішного підприємця. Він розповів про головні засади ведення підприємницької діяльності та наголосив про необхідність використовувати всі можливості щодо організації власної справи, щоб забезпечити себе роботою.

   Служба зайнятості завжди готова піти назустріч ініціативним, сміливим людям та надати всебічну допомогу у започаткуванні власної справи.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх