В Доброполье прошел фестиваль воскресных школ «Под покровом Пресвятой Богородицы»

Переглядів: 977 0 04.11.2018 в 13:00:28 Новини релігії
В Доброполье прошел фестиваль воскресных школ «Под покровом Пресвятой Богородицы»

 Вже традиційно третій рік світле свято Покрови зі сцени Центру славлять вихованці недільних шкіл Добропільського округу.

Діти, їх батьки і викладачі недільних шкіл відчули себе справжніми артистами і сяяли як маленькі зірочки. Учасники фестивалю блискуче виконували вокальні, хореографічні та літературні композиції. У фойє Центру проходив конкурс дитячого малюнка «Я і моя сім'я».

Темою цьогорічного фестивалю стали сімейні цінності. Адже сім'я дуже важлива в житті кожної людини. Сім'я - це найближчі, найрідніші люди, яких ми дуже любимо, які дарують нам тепло, допомагають та підтримують у скрутну годину.

На фестивалі також було порушено тему Благодійності. У сучасному світі багатьом людям, які потрапили у важку життєву ситуацію, потрібен благодійник. Далеко не кожен може самостійно впоратися з бідою, часом вкрай необхідна чиясь допомога. Благодійність дає можливість проявити свою любов до ближнього та людяність, бути підтримкою для людини, яка опинилася в біді. Саме такою підтримкою для нашої молодої землячки, Оксани Рижко (Лях), якій діагностували пухлину, стали мешканці нашого міста, які не залишилися байдужими до її горя і зібрали кошти на лікування. Людина, яка сама бореться зі страшним онкологічним захворюванням і яку підтримали жителі всього Великого Добропілля – міський голова Андрій Аксьонов - дізнавшись про хворобу Оксани, частину зібраних коштів перевів на її рахунок.

На фестивалі Оксані подарували статуетку Ангела-хранителя, як символ того, що Бог завжди поруч з кожним із нас.

Поспішайте творити добро! Адже зовсім не складно допомогти іншому, обігріти його теплом своєї душі, підтримати в скрутну хвилину, допомогти заново навчитися радіти життю. Ми разом дружна сім'я, ми разом - велика сила!


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх