В центре занятости Доброполья прошел день открытых дверей для переселенцев

Переглядів: 1549 0 06.11.2016 в 11:00:38 Новини місцевої влади
В центре занятости Доброполья прошел день открытых дверей для переселенцев
Вже традиційним стало проведення кожної першої середи місяця загальнообласного інформаційно-консультаційного заходу щодо сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб.
 
       В рамках цього заходу, 2 листопада поточного року у Добропільському міському центрі зайнятості було проведено день відкритих дверей для внутрішньо переміщених осіб та тренінг "Людина в період тривалої життєвої кризи".

       Метою інформаційно-консультаційного заходу було надання повного спектру послуг фахівцями різних напрямків діяльності тому до участі були запрошені представники Датської Ради у справах Біженців та Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області.

       7 безробітних взяли до уваги поради фахівців служби зайнятості щодо можливості започаткування власної справи, професійного навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації, про новітні форми роботи служби зайнятості та інше.
         Захід пройшов в атмосфері запитань та відповідей. Запрошені фахівці надали юридичні консультації, відповіді на запитання, що стосувалося призначення пенсій, спадщини та інші.
       Усі присутні вирішили й надалі зміцнювати співпрацю у вирішенні питань внутрішньо переміщених осіб.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх