В центре занятости Доброполья прошел день открытых дверей

Переглядів: 1406 0 23.07.2015 в 15:04:52 Новини району
В центре занятости Доброполья прошел день открытых дверей

22 липня 2015 року в центрі зайнятості пройшов День відкритих дверей центру зайнятості для роботодавців. В заході прийняли участь предстиавники підприємств міста та району.  Мета західу – всебічне інформування роботодавців про послуги служби зайнятості, обмін думками, підтримання зв’язків з підприємствами. Про ситуацію на ринку праці учасників заходу проінформувала заступник директора центру зайнятості Яцура Т.І., також присутні отримали інформацію про шляхи модернізації служби зайнятості з метою підвищення рівня задоволення потреб роботодавців та шукачів роботи – адже на сьогодні це першочергове завдання.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Гончарова В.П. зосередила увагу можливості отримати компенсації роботодавцям у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, змінах про Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням.

Присутні отримали інформацію про наявність вільних робочих місць, в тому числі для осіб з інвалідністю. Було висловлено прохання щодо можливості працевлаштування людей з інвалідністю, які потребують соціального захисту та гідних умов життя.

Сьогодні роботодавців хвилювали питання інформування про прийнятих працівників, тому центром зайнятості була запрошена завідувач сектору обслуговування платників податків Добропільської ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області Некрасова В. І., яка роз’яснила присутнім Порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затверджений постановою КМУ від 17.06.2015 № 413 та відповіла гна запитання.

     День відкритих дверей центру зайнятості видався цікавим.Учасники заходу задоволені, а спеціалісти центру зайнятості впевнені, що захід принесе позитивні результати. Як і завжди, ми дякуємо тим, хто знайшов час і бажання взяти участь у Дні відкритих дверей.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх