в ЦДЮТ пройшов семінар - практикум ММО хореографів + ФОТО

Переглядів: 1338 1 22.11.2015 в 09:12:22 Творчість
в ЦДЮТ пройшов семінар - практикум ММО хореографів + ФОТО

   20 листопада в ЦДЮТ пройшов семінар - практикум ММО хореографів за темою «Формування всебічно розвиненої, художньо-творчої особистості засобами хореографічного мистецтва».

   В семінарі прийняли участь хореографи та вихованці шкіл міста. З сучасною хореографією, як одним із напрямків роботи колективів  шкіл та позашкільних закладів ознайомила всіх присутніх – керівник міського методичного об’єднання хореографів – Рудь Л.К

 

 

  Зубцова Ю.А (керівник танцювального колективу «NEW DANCE») провела майстер-клас  за темою «Елементи тренажу сучасного танцю».  Всі присутні прийняли участь у практичному занятті, та з ентузіазмом виконували вправи та танцювальні па.

 

 

З зацікавленням пройшли ігрові вправи для зняття фізичного навантаження танцюристів, які хореографи можуть використовувати під час перерв на заняттях, а представила їх Єфремова А.П- методист ЦДЮТ. 

 

 

 

   Як виховати всебічно розвинену, художньо-творчу особистість засобами хореографічного мистецтва  розповіла Майстренко Л.А- завідуюча методичним відділом ЦДЮТ.

 

   Всіх присутніх ознайомили з новинками методичної  літератури та положеннями актуальних конкурсів та фестивалів. Керівники хореографічних колективів центру поділилися своїми напрацюваннями, новинками з учасниками семінару. Усі бажаючи отримали електронну скарбничку хореографа  на цифрових носіях. Захід пройшов в дружній, творчій атмосфері, з посмішками та побажаннями танцювальних перемог.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 shtager-at • 11:50:04, 22.11.2015
хз что. видео нет, а фото с "па" - просто одоробловские.
ComForm">
avatar
Наверх