В ЦДЮТ г.Доброполья выявили самых одаренных детей района

Переглядів: 1350 0 02.01.2017 в 10:30:28 Творчість
В ЦДЮТ г.Доброполья выявили самых одаренных детей района

27.12. 2016 в Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів та учнів-членів Добропільської філії Донецького територіального відділення Малої академії наук України наукового напрямку «Філологія та мистецтвознавство».

Основними завданнями конкурсу є виявлення та підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально та творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції, виховання самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку. 

Всі роботи мають високий рівень підготовки, доцільність та коректність використаних методів дослідження, стиль, грамотність, логічність викладу відповідність вимогам до змісту та оформлення наукових робіт.

Призові місця отримали: 

Секція «Фольклористика»

Вінс Валерія, Центр дитячої та юнацької творчості м. Добропілля, за роботу «Топонімічні та гідронімічні легенди й перекази» (керівник Бавикіна Л.Д.).

Секція «Українська література»

Новочадова  Анастасія, Центр дитячої та юнацької творчості м. Добропілля, за роботу «Образ Святослава в художній  історичній прозі» (керівник Кулініч О.Б.).

Сулименко  Дар’я,  Центр дитячої та юнацької творчості м. Добропілля, за роботу “Актуальні смисли фронтової поезії Бориса Гуменюка” ( керівник Ключова М.О.).

Секція «Англійська мова»

Крот Валерія, Новодонецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №17, за роботу «Відтворення інтертекстуальності в кінострічці «Брати Грім» в українському перекладі» (керівник Ступка Т.О.).

Секція «Німецька мова»

Петрова  Дар’я, НВК «Гімназія – ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», за роботу «Вплив англо-американських запозичень на словниковий склад німецької мови» (керівник Кабова Н.В.).

Секція «Мистецтвознавство»

Каплунова Катерина, Добропільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 19, за роботу «Таланти, народжені під кулями» (керівник Ліхман В.В.).

Вакарєва Поліна, Добропільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 19, за роботу «Музичний міст Добропілля-Остін» ( керівник Ліхман В.В.).

 

Вітаємо всіх учасників та бажаємо подальших успіхів!


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх