В Доброполськом районе выявлено бесхозного имущества на 20 тыс. грн.

Переглядів: 1266 0 20.11.2016 в 10:00:32 Новини податкової інспекції
В Доброполськом районе выявлено бесхозного имущества на 20 тыс. грн.

Надходження від реалізації безхазяйного майна

          Роботу з обліку, оцінки й реалізації майна, що перейшло у власність держави ведуть органи ДФС. За словами начальника відділу погашення боргу Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області Маже І.Я. у 2016 році виявлено майна з ознаками безхазяйного за попередньою оцінкою на                        20,6 тис. грн., які на теперішній час знаходяться на відповідальному зберіганні до моменту прийняття рішення про розпорядження цим майном.

Крім того, в поточному році  на конкурсній основі були відібрані торговельні організації, яким доручалось здійснити реалізацію безхазяйного майна.

          Так, за результатами проведеної роботи, відділом погашення боргу за 10 місяців 2016 року  забезпечено надходження коштів від реалізації безхазяйного майна до державного бюджету в сумі 13 тис.грн. або 100 відс. від доведеного завдання, до місцевого – 13,6 тис. грн. або 107,2 відсотка.

          Шановні громадяни!  У роботі з так званим безхазяйним майном не повинні бути байдужими ніхто – ні пересічні громадяни, ні голови громад. Тому звертаємося з діловою пропозицією до кожного: якщо Ви маєте інформацію щодо наявності такого майна, повідомте про нього Добропільську ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області за адресою: м. Добропілля, пров. Європейський, буд.4, каб.210 або за телефоном 2-88-63, адже кошти, які будуть  виручені від продажу безхазяйного майна надійдуть до бюджету саме вашої громади.

          

                                

Добропільська  ОДПІ ГУ ДФС  у Донецькій області

 

 

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля

Мітки: огни


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх