В Белозерском открыт Молодежный центр + ФОТО

Переглядів: 1826 0 24.12.2017 в 09:00:33 Новини району
В Белозерском открыт Молодежный центр + ФОТО

22 грудня 2017 року в м. Білозерське за ініціативи голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла ЖЕБРІВСЬКОГО в рамках реалізації проекту «Гідна країна для гідних людей» відбулося урочисте відкриття молодіжного інноваційного центру «Інтрига».

На відкритті були присутні заступник голови облдержадміністрації Ігор СТОКОЗ, Добропільський міський голова Андрій АКСЬОНОВ, заступник Добропільського міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ, керівник Департаменту з соціального розвитку ДТЕК Вікторія ГРИБ та начальник Управління у справах сім’ї та молоді Лілія ЗОЛКІНА.

mol c8

mol c7

mol c9

Інноваційний центр для дітей та молоді створений на базі Центру культури та дозвілля міста Білозерська Добропільської міської ради, який розташований в центрі міста. Головним завданнями центру є всебічний розвиток молоді завдяки неформальним та інтерактивним методам навчання, формуванні духовно-моральних якостей, основ культури здоров'я, соціальної та комунікативної компетентності, адаптація молоді до умов сучасних реалій. В молодіжному центрі передбачено основні напрямки роботи - Інтернет клуб, клуб настільних ігор, клуб «Волонтер», клуб молодої сім'ї, клуб «Надія» для молоді з особливими потребами, клуб молодих поетів міста, інтелектуальні клуби, дебатна платформа, проведення тренінгів та семінарів тощо.

mol c

mol c1

mol c2

mol c3

mol c4

mol c6

mol c10

Центр створено завдяки співфінансуванню: на проведення ремонтних робіт та придбання обладнання з міського бюджету було витрачено 608,8 тис. грн, з обласного бюджету на меблі та техніку витрачено 164,57 тис. грн.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх