В библиотеках Добропольского района прошли мероприятия, посвященные Международному женскому дню

Переглядів: 1118 0 09.03.2017 в 09:00:31 Новини бібліотек
В библиотеках Добропольского района прошли мероприятия, посвященные Международному женскому дню

8 березня - свято, яке традиційно вважається днем жіноцтва. Свято було офіційно підтримано Організацією Об’єднаних Націй і має назву Міжнародний день прав жінок і миру.

Саме цього дня ми вітаємо наших матусь, бабусь, сестер, вчителів, подруг — усіх жінок, яких любимо, поважаємо, яким хочемо зробити приємне. Для дітей - це, в першу чергу, свято Мами.

З нагоди цього свята в бібліотеках району організовано заходи: поетичне свято «Вам – мами, сестрички, бабусі» (Вірівська бібліотека), літературно-поетичне свято «Струни жіночої душі» (Мирненська бібліотек), літературно-поетична композиція «Берегині роду» (Новоукраїнська бібліотека), тематична розкладка «Жінки!Сьогодні ваше свято» (Нововодянська бібліотека), літературно-музичний вечір «Жіноча доля вишита нитками» (Завидокудашевська бібліотека) та ін..

Весна… Напевно, не знайдеться людини, а, особливо, жінки, яка б не любила весну. За що ми любимо весну?

За яскраве сонечко, за звук талої води, що капає з дахів, за оновлення наших надій і сподівань, за можливість скинути такий обридлий важкий зимовий одяг. І за те, що на початку весни є жіноче свято.

Зі святом, любі жінки!


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх