В Белозерском восстановили подачу теплоносителя после аварии

Переглядів: 958 0 22.03.2019 в 09:30:16 Новини комунальних служб
В Белозерском восстановили подачу теплоносителя после аварии

Співробітники комунального підприємства «Добро» відновили подачу тепла в два будинки, дитячий садок і гуртожиток в місті Білозерське після аварії на теплотрасі. У 140-ка квартирах містян тепер знову тепло.

Причина аварійної ситуації дуже банальна - вандали викрали дві опори лінії повітряної теплотраси. Через це змістилися і обрушилися труби теплотраси по вулиці Східній протягом 180 метрів, позбавивши опалення жителів двох п'ятиповерхових будинків, гуртожитку та дітлахів в дитячому садочку.

Комунальники підприємства «Добро» відразу приступили до ліквідації аварії. Теплотрасу відновлювала бригада ремонтників з 10 осіб і три одиниці спецтехніки. Роботи велись практично цілодобово, незважаючи на вихідні і святкові дні. В результаті 11 березня тепло подали в дитячий садочок, а 12-го система теплопостачання була повністю відновлена.

- Працювати намагалися оперативно, злагоджено. Адже на вулиці було холодно і квартири швидко остигають, - каже Ігор РЕТІВОВ, директор КП «Добро». - Ми змонтували і забетонували 35 нових опор, проклали дві лінії нових труб загальною довжиною 370 метрів. Намагалися швидше повернути тепло в квартири білозерчан. На жаль, зі сторони місцевої влади Білозерського не було зроблено ніяких конкретних дій, щоб максимально швидко допомогти забезпечити жителів міста теплом.

На відновлення теплопостачання комунальники КП «Добро» витратили близько 400 тисяч гривень. Вандали, які викрали опори, таким чином покарали всіх жителів Білозерського. Адже ці гроші повинні були піти на оновлення мереж теплопостачання по всьому місту. І як тільки Національна поліція затримає винних в аварії, вони понесуть заслужене покарання.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх