В Белозерском прошло заседание участников литературной студии "Возрождение"

Переглядів: 1452 0 23.01.2017 в 12:00:31 Творчість
В Белозерском прошло заседание участников литературной студии

У Білозерському сталася цікава культурна подія – засідання учасників літературної студії «Відродження», на яке були запрошені і члени клубу поетів м. Добропілля «Крила надії».

Творчих особистостей традиційно тепло приймає у своїх затишних стінах бібліотека ПК ш. «Білозерська» і її господиня М. Кирилова. І цього разу вона разом зі студійцями підготувала святкову програму за мотивами творів М.А. Булгакова. Адже неповторна містичність, глибина, таємничість творів великого письменника якнайкраще відповідають дивовижним новорічно-різдвяним дням.

Досвідчені автори виховують у дусі творчості талановиту молодь, школярів, які разом з педагогами та шкільними бібліотекарями були запрошені на зустріч. Театралізована частина змінилася тематичною вікториною, переможець якої отримав солодкий подарунок. Голова поетичного клубу І.І. Калініна поділилася з учасниками своїми враженнями від вечора, всі бажаючі прочитали свої твори, в тому числі з дебютної збірки «Прикосновение», разом згадали про тих, кого вже немає поруч з нами. Зустріч пройшла дуже тепло, щемно, але на високому естетичному рівні. «Крила надії» щиро вдячні організаторам, членам студії «Відродження» за гостинний прийом і цікаве, змістовно проведене дозвілля.


Джерело: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх