В Белозерском полиция задержала мужчину с 42 патронами + ФОТО

Переглядів: 1984 0 09.11.2016 в 09:00:58 Новини поліції
В Белозерском полиция задержала мужчину с 42 патронами + ФОТО

За кілька годин оперативно-профілактичного відпрацювання поліцейськими Добропільського відділення поліції вилучено 42 патрони калібру 5,45 мм, складено 7 адміністративних протоколів та розшукано одного злочинця, який переховувалася від відбуття покарання у КВІ міста Добропілля.

Правоохоронці провели комплекс заходів, спрямованих на профілактику, попередження та розкриття правопорушень адміністративного та кримінального характеру, виявлення осіб, які співпрацюють з незаконними збройними формуваннями, отримання оперативної інформації.

У проведенні превентивних заходів були задіяні 52 працівника органів внутрішніх справ, в число яких увійшли співробітники Покровського відділу поліції і місцеві правоохоронці. Місто патрулювали 14 піших нарядів та 4 автопатруля.

В ході відпрацювання міста Білозерське правоохоронці зупинили 28-річного місцевого жителя, у якого при зовнішньому огляді були вилучені боєприпаси-автоматні набої калібру 5,45 мм у кількості 42 штуки. Чоловік пояснив, що щойно знайшов їх. Він розповів, що прямував до магазину, а по дорозі побачив целофановий пакет, коли заглянув всередину, побачив там набої і одразу вирішив віднести їх до поліції.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального Кодексу України.

Велику увагу під час проведення відпрацювання приділялася перевірці документів у власників зареєстрованої зброї - за місцем проживання перевірено 11 власників гладкоствольної та газової зброї.

Під час відпрацювання дільничні офіцери поліції спільно зі співробітниками поліції ювенальної превенції затримали 18-річного юнака, який перебував у розшуку та переховувалася від відбуття покарання у КВІ міста Добропілля.

За час проведення відпрацювання працівники поліції зупиняли і перевіряли підозрілих осіб, проводили огляд особистих речей. Також було здійснено нагляд за дорожнім рухом, в ході якого були зупинені та оглянуті 57 автомобілів. В ході відпрацювання складено 7 адміністративних протоколів стосовно правопорушників.

ст.159 (Порушення правил торгівлі на ринках)- 3;

ст.173-2 (Вчинення насильства у сім’ї )- 1;

ст.121-127 (Порушення Правил дорожнього руху)- 2;

ст.130 (Керування транспортним засобо в стані алкогольного сп’яніння)- 1.

В даний час вирішується питання про притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Також працівники поліції провели профілактично роз'яснювальну роботу серед місцевого населення про захист свого майна і заощаджень від протиправних дій викрадачів або шахраїв.

Начальник Добропільського відділення поліції Богдан Гонтар зазначив, що такі оперативно-профілактичні заходи проводитимуться і надалі на території Добропілля та Добропільського району. Такі відпрацювання необхідно проводити для стабілізації криміногенної обстановки у місті.


В Белозерском полиция задержала мужчину с 42 патронами + ФОТО


В Белозерском полиция задержала мужчину с 42 патронами + ФОТО


В Белозерском полиция задержала мужчину с 42 патронами + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх