В Белозерском подросток упал с крыши пятиэтажки

Переглядів: 2886 0 30.06.2017 в 09:00:37 Новини поліції
В Белозерском подросток упал с крыши пятиэтажки

Подія трапилася вчора в м. Білозерське. Компанія юнаків вирішила залізти на дах недобудови, один з хлопців зірвався та впав. У схвильованому стані його друг замість «швидкої» помилково набрав номер поліції 102 та отримав всю необхідну допомогу.«Вибачте, я хотів у «швидку» подзвонити» - почувши, що він потрапив у поліцію, підліток хотів покласти слухавку. На питання дівчини-оператора, що трапилося, хлопець розповів, що його друг впав з даху на будівництві.

Сигнал був опрацьований протягом лічених хвилин, на місце було спрямовано наряд Добропільського відділення поліції та викликано «швидку».

Допомога надійшла до дітей через 11 хвилин. Поліцейські, яки прибули на виклик, встановили, що близько 16.00 компанія хлопців поверталася додому зі ставка. Дорогою підлітки залізли на дах недобудованої п’ятиповерхівки. 17-річний юнак не втримався та впав униз, отримавши перелом ноги.

Хлопчика терміново було доставлено в лікарню. З підлітками правоохоронці провели бесіду та застерегли, що від ігор на висоті до трагедії - один необережний крок.

Раніше падали з недобудов також хлопець у Білозерському та дівчинка у Добропіллі.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх