В Белозерском детская организация "Искра" поделилась своим опытом + ФОТО

Переглядів: 1768 0 02.12.2016 в 11:30:19 Творчість
В Белозерском детская организация

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕДАГОГІКИ ЛІДЕРСТВА

30 листопада відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів з теми: «Розвиток лідерських якостей і соціальної компетентності особистості у виховному процесі учнівського самоврядування». Своїм цікавим досвідом поділилася дитяча організація «Іскра», Білозерської ЗОШ № 13.

Загальне враження від семінару можна сформулювати так: семінар сподобався, перш за все, своєю багатоплановістю. Там були як конкретні практичні поради, відносно виявлення лідера в школі та розвитку його якостей, які надала педагог-організатор Олена Вікторівна Тішура, під час проведення педагогічного салону за назвою «Лідерство, як соціально-психологічний феномен», так і використання інноваційних ІКТ, які можна впроваджувати  для ефективної педагогічної діяльності. Учасники семінару були ознайомлені з таким інтернет-сервісом, як kahoot.it, призначеним для складання вікторин та тестів, та voki.com - для створення особистого віртуального героя (аватару).

Також дуже цікавими виявилися тренінги шкільного психолога Тетяни Євгенівни Реуцької з теми: «Лідер – це я!». Вона  легко та невимушено донесла гостям цінну інформацію і змогла створити емоційно позитивну атмосферу в аудиторії.

Учасники семінару були в захопленні від того, як злагоджено працює шкільна команда активістів самоврядування ДЮО «Іскра». Це можна було спостерігати у творчих презентаціях, які розкривали здібності дітей та злагодженість команди дорослих наставників. Усі присутні були у захваті від виставки-концерту, на яких побачили результати активної діяльність осередків шкільного самоврядування у міських проектах, таких як: «Від шкільної родини – до громадян України», «Долю рідного міста пише кожен із нас», «Щаслива лапка», «Розвивайся рухаючись».

Отже, насамперед, усіх порадувала тепла, демократична атмосфера у школі, доступність і зрозумілість літературних стилів викладу матеріалу, високий рівень організації та професіоналізму задіяних фахівців. Ще хотілося б відзначити те інтелектуальне та естетичне задоволення,  яке, безсумнівно, відчули всі учасники семінару. Ми побачили, що починаючи з порогу і далі, у кожному куточку закладу, панує атмосфера гостинності та душевного комфорту. Всі: і діти, і педагоги, і обслуговуючий персонал, це велика спаяна команда однодумців, у яких на першому плані – соціалізація особистості.

Віра Анатоліївна Свічкар,

педагог-організатор ЗОШ № 14.


В Белозерском детская организация


В Белозерском детская организация


В Белозерском детская организация


В Белозерском детская организация


В Белозерском детская организация


В Белозерском детская организация


В Белозерском детская организация


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх