В Белозерске задержали "кофейного вора"

Переглядів: 1760 0 03.06.2017 в 08:00:35 Новини поліції
В Белозерске задержали

50-річний любитель кави двічі за неділю навідувався до супермаркету міста Білозерське, аби «придбати» улюблений напій. Однак під час другої спроби крадіжки, непоміченим з магазину злочинцю вийти не вдалось. Уважний охоронець зупинив відвідувача та викликав поліцію.

 

До Добропільського відділення поліції звернувся працівник одного з супермаркетів міста Білозерське та повідомив, що з приміщення торгової зали, невідомий чоловік викрав три пачки кави на суму понад 300 гривень. На виході з магазину зловмисника затримав охоронець супермаркету і відразу викликав наряд поліції.

Прибувши на місце події, співробітники ГШР встановили, що дійсно 50-річний чоловік викрав каву з магазину. Камери відео спостереження зафіксували, що покупець ховав щось під верхнім одягом, коли проходив повз каси. Провівши поверхневий огляд речей чоловіка поліцейські вилучили у нього 3 пачки кави, які він намагався винести з супермаркету. 

Виявилося, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків та крадіжки. Лише тиждень тому він звільнився з місця позбавлення волі, однак на шлях виправлення не став... 

Крім того, під час з’ясування обставин крадіжки, поліцейськими було встановлено, що кілька діб тому даний правопорушник вже встиг вкрасти каву з цього супермаркету. Зловмисник був впевнений, що якщо вийшло в перший раз, то вийде і вдруге. 

Наразі триває слідство. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт на строк до двох років, або навіть позбавлення волі на строк до трьох років.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх