В Белицком профессиональном лицее прошла ярмарка вакансий и Акция "Выпускник"

Переглядів: 1551 0 02.07.2017 в 12:00:00 Центр зайнятості
В Белицком профессиональном лицее прошла ярмарка вакансий и Акция

 08.06.2017 року фахівці Добропільського міського центру зайнятості провели Ярмарок вакансій та акцію «Випускник» в Білозерському гірничому професійному ліцеї, де студенти та випускники мали змогу по спілкуватися з присутніми роботодавцями та отримали  інформацію з перших рук. 

       На території великого Добропілля також є Білицький професійний ліцей, для випускників якого 29.06.2017р.  відбувся Ярмарок вакансій.  Цей навчальний заклад  готує  фахівців з гірничих професій, продавців продовольчих і непродовольчих товарів та кухарів-кондитерів. Ярмарок відкрила директор Добропільського міського центру зайнятості Вікторія Бугаєць, яка поздоровила випускників з отриманням дипломів, побажала не затримуватись на досягнутому та реалізувати себе в професії. 

       На ярмарку були присутні представники  ШУ «Добропільське» ТОВ «ДТЕК», відділу освіти Добропільської міської ради, Білицького міського виконавчого комітету та ФОП Крикун Людмила Олексіївна. Тож студенти та випускники закладу отримали шанс задати питання та отримати інформацію безпосередньо від роботодавця. 

       Також в рамках акції «Випускник» присутні були ознайомлені  з «Всеукраїнським кадровим резервом», створення якого ініціювала служба зайнятості. Кадровий резерв буде  сприяти реалізації професіональної кар’єри молоді, працевлаштуванню  відповідно до отриманої професії, допомагати в  пошуку роботи та отриманню додаткових навичок, які вимагають роботодавці. Троє випускників дали згоду на запис відеорезюме. Всього в заході прийняли участь 34 студенти Білицького професійного ліцею.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх