Успешный пример трудоустройства в Доброполье

Переглядів: 1224 0 07.04.2019 в 10:30:48 Центр зайнятості
Успешный пример трудоустройства в Доброполье

Проблема працевлаштування для багатьох з нас стоїть в останні роки досить гостро. Успішно розв'язати цю проблему вдається, в першу чергу, людям енергійним, розсудливим, з активною життєвою позицією. На жаль, деякі з нас вважають за краще ахати та охати, скаржитися на долю. Того у них немає, цим не забезпечили, та й роботу з відповідною оплатою не надали. Але ж недарма говорить народна мудрість: «Під лежачий камінь вода не тече». Може, хоч і важко, потрібно зробити самому необхідні кроки?

Так, до Добропільського міського центру зайнятості за сприянням в працевлаштуванні звернулась Ганна Трочинська, яка проживала в місті Донецьк та є внутрішньо переміщеною особою, має економічну освіту. Ганна вже вдруге звертається до служби зайнятості: вперше вона працевлаштувалась до Макіївського міського відділення у Гірницькому районі управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України та була звільнена з роботи у зв’язку з ліквідацією організації. Жінка вдруге залишилась без роботи, фахівцями служби зайнятості були запропоновані вакансії згідно освіти та досвіду роботи, однак її не влаштовував рівень заробітної плати.

При проведенні комплексу соціальних послуг було виявлено, що Ганна має захоплення в кондитерському виробництві. Вона закінчила академію кулінарного та кондитерського мистецтва Ектора Хименес-Браво та розглядала можливість працевлаштуватись за професією кондитера. Дівчина була направлена на співбесіду до ФОП Чернікової Вікторії Валеріївни на посаду технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів. Після проведення співбесіди роботодавець запропонував Ганні пройти підвищення кваліфікації шляхом стажування на робочому місці. Вона погодилась та після стажування у березні була успішно працевлаштована на заявлену вакансію.

 


Успешный пример трудоустройства в Доброполье


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх