Уряд збільшив тарифи на послуги Укрпошти: скільки коштуватиме доставка пенсій

Переглядів: 748 0 06.12.2019 в 09:00:22 Новини України
Уряд збільшив тарифи на послуги Укрпошти: скільки коштуватиме доставка пенсій

Укрпошта забезпечить безперебійну доставку пенсій та субсидій у 2020 році завдяки рішенню уряду від 4 грудня. З 1 січня 2020 року вартість послуги у місті становитиме 1,15% від суми відповідної виплати, у селі та селищі міського типу — 2,3%. Про це написав Міністр інфраструктури України Владислав Криклій на свої сторінці у Facebook.

Згідно з інформацією міністра, чинні тарифи не змінювалися впродовж 15 років і на сьогодні не забезпечують покриття фактичних витрат АТ «Укрпошта» за надання послуги.

Тим часом понад 4 млн українців, зокрема понад 800 тисяч людей з інвалідністю, отримують пенсії та грошові виплати через Укрпошту.

«Нові фіксовані тарифи дозволять Укрпошті утримувати багатотисячну мережу відділень та забезпечувати надання всіх необхідних сучасних послуг на території всієї країни, зокрема в сільській місцевості, де мешкає понад 15 млн українців», — зазначив міністр.

Криклій наголосив на чіткому та відповідальному виконанні такої соціально важливої функції, як доставка пенсій і грошових виплат кожному громадянину у найвіддаленіші куточки країни.


Джерело: https://sud.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх