Україні - українське паливо: в Добропіллі добули 4 млн тонн вугілля

Переглядів: 1046 0 19.12.2019 в 11:30:01 Новини підприємств
Україні - українське паливо: в Добропіллі добули 4 млн тонн вугілля

Шахти ДТЕК Добропіллявугілля добули 4 млн тонн вугілля з початку року. Це майже на 100 тис. тонн більше, ніж у минулому році. Це паливо надійде на вітчизняні ТЕС, які забезпечують світлом і теплом мільйони українських сімей.

Найбільша кількість видобутого вугілля на рахунку колективів шахт Добропільська (1 332 тис. тонн), Новодонецька (910 тис. тонн), Алмазна (880 тис. тонн).

Щоб забезпечити виробничий процес і закласти основу для подальшого видобутку вугілля, ДТЕК в цьому році інвестував в шахти об'єднання Добропіллявугілля 748 млн грн., на 98 млн. грн більше, ніж в 2018 р.

З них 349 млн грн направлено на закупівлю і капітальний ремонт прохідницького і очисного обладнання для комплектації нових лав, 154 млн грн - на проведення і капітальний ремонт гірничих виробок, 71 млн грн - в підземний транспортний ланцюжок (конвеєра, залізничний транспорт і т.п.).

«Стабільна робота шахтоуправлінь Білозерське і Добропольское - це не тільки запорука енергетичної незалежності нашої держави від енергоресурсів з-за кордону, але і гарантія життя і розвитку міст і сіл Великого Добропілля, - впевнений Генеральний директор ДТЕК Добропіллявугілля Юрій Чередниченко, - Для регіону податкові відрахування від шахт - основне джерело наповнення місцевого бюджету та основа благополуччя тисяч шахтарських сімей».

Всього в 2019 році 5 шахт ДТЕК Добропіллявугілля планують видобути близько 4,2 млн тонн вугілля. Це більше, ніж здобудуть за аналогічний період всі 30 шахт Міністерства енергетики та захисту навколишнього середовища.


Україні - українське паливо: в Добропіллі добули 4 млн тонн вугілля


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх