Ученики Доброполья приняли участие в акции "Подари книгу школе"

Переглядів: 1627 0 08.09.2016 в 02:35:24 Новини бібліотек
Ученики Доброполья приняли участие в акции
Мабуть, в кожного  вдома є книги, які вже давно прочитали. Вони сиротливо стоять на домашніх книжкових полицях, сумно «нудьгують» і «старіють». Але можна продовжити їм життя, подарувавши бібліотеці. Як прекрасно, що є люди, які це розуміють. За ініціативою Департаменту  освіти і науки Донецької області  наприкінці минулого навчального року було розпочато акцію «Подаруй книгу школі» замiсть традицiйних дарувань квiтiв. 
4569865433 3
Учні шкіл м. Добропілля (НВК № 4, ЗОШ № 7, ЗОШ № 10, ЗОШ № 13, ЗОШ № 15, ЗОШ № 16, ЗОШ № 19, ЗОШ-інтернат) взяли в ній активну участь. Напередодні нового навчального року були підведені попередні  підсумки акції.  Всього подарували майже 200 книг. Найактивнішими виявились учні шкіл НВК № 4 (подарували більш ніж 80 екземплярів), ЗОШ № 10 (42 книги), НВК № 7 (30 книг). Завдяки їх безкорисливості  фонди шкільних бібліотек  поповнилися всілякою  потрібною літературою. Серед переданих книг – твори українських та зарубіжних класиків, казки і легенди, енциклопедії і сучасна художня література, а також література по краєзнавству, історії України і по різних галузях знань. Так книжки знайшли новий будинок і нових читачів.
P9070805 2
Відділ освіти Добропільської міської ради виражає щиру  вдячність всім, хто відгукнувся! Даровані книги не лише займуть гідне місце в шкільній бібліотеці, але і принесуть радість школярам. Сподіваємось, що ця акція стане популярною традицією не тільки в нашій області, а і знайде прихильників у інших регіонах України. Тож нехай різнобарвні, запашні, прекрасні квіти прикрашають клумби, а подаровані книжки приносять задоволення та радість від читання.

Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх