Ученики Белозерского профессионального горного лицея заняли все призовые места в межобластном конкурсе профмастерства + ВИДЕО

Переглядів: 1016 0 26.04.2019 в 11:30:43 Освіта
Ученики Белозерского профессионального горного лицея заняли все призовые места в межобластном конкурсе профмастерства + ВИДЕО

Повна перемога профтехосвітян Донеччини в міжобласному конкурсі фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти «Кращій за професією «Електрослюсар підземний»

18 квітня 2019 року на базі Тернівського професійного гірничого ліцею пройшов Міжобласний конкурс професійної майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Електрослюсар підземний».

Метою конкурсу було підвищення професійної майстерності, пізнавальної активності учнів в освоєнні професії, стимулювання творчого самовдосконалення, реалізації здібностей учнів, поглиблення і вдосконалення знань новітньої техніки та технологій, практичного застосування набутих знань, умінь та навичок.

За результатами конкурсу і рішенням професійного журі всі перші три місця посіли учні Білозерського професійного гірничого ліцею: І місце і диплом І ступеню отримав Коршиков Андрій; ІІ місце і диплом ІІ ступеню отримав Пилипенко Микола; ІІІ місце і диплом ІІІ ступеню отримав Рашкевич Олександр.

Всі інші конкурсанти отримали дипломи учасника. Педпрацівники, які вклали свій досвід, знання і професіоналізм в підготовку учасників отримали подяки від журі і організаторів конкурсу.


Джерело: http://bpgl95.online


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх