Учащиеся Доброполья приняли участие в открытом Чемпионате Донецкой области по спортивному ориентированию

Переглядів: 1491 0 13.10.2013 в 14:01:24 Новини спорту
Учащиеся Доброполья приняли участие в открытом Чемпионате Донецкой области по спортивному ориентированию
З    3 по 6 жовтня 2013 року у м. Святогірськ  відбувся відкритий Чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування. У змаганнях приймали участь понад 280 спортсменів - орієнтувальників (26 команд) з міст Харкова, Луганська, Северодонецька, Ростова (Росія) та міст Донецької області. 
   Команда Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді м. Добропілля також прийняла активну участь у Чемпіонаті  (керівник команди-керівник гуртків, методист ЦТК Мирна Г.Й.).

         Приємно відмітити, що не зважаючи на холодну вітряну погоду вже з першого дня змагань (4 жовтня) вихованці гуртків ЦТК дуже впевнено заявили про свої права на призові місця і показали наступні результати:

Трошин Володимир (група Ч-18) – І місце
Дєнісенко Євгеній (група Ч-14) – ІІ місце
Лисенко Олександр (група Ч-16) – ІІ місце
Молчанова Вікторія (група Ж-12) – ІІІ місце
загрузка...
          В межах Чемпіонату проходили 8 та 9 етапи Кубку Донецької області зі спортивного орієнтування.  5 жовтня відбувся 8 етап змагань на подовжених дистанціях.  Серед юнаків у групі Ч-18 Трошин Володимир посів ІІІ місце і ІІІ місце серед дівчат у групі Ж-12 у Молчанової Вікторії.

          6 жовтня проходив 9 етап на коротких дистанціях. У групі Ж-21 ІІ місце посіла Лащенко Олена, а Крицький Аркадій (група Ч-14), Трошин Володимир (група Ч-18), Векленець Олена (група Ж-10) стали бронзовими призерами.

          У загальному заліку (за підсумками трьох змагальних днів) вихованці гуртків ЦТК Трошин Володимир у групі Ч-18 посів І місце, а Молчанова Вікторія у групі Ж-12 – ІІІ місце.
     
Вітаємо переможців і призерів! Чекаємо нових перемог!

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх