У жителя Добропольского района были обнаружены 28 патронов

Переглядів: 1301 0 21.05.2016 в 14:26:36 Новини поліції
У жителя Добропольского района были обнаружены 28 патронов

Протягом минулої доби поліцейські Красноармійської оперативної зони двічі вилучали боєприпаси

Співробітниками поліції Красноармійської оперативної зони минулого дня зареєстровано два факти незаконного зберігання боєприпасів жителями Селидово та Нововікторівки Добропільського району. Вилучено більше 70 набоїв до автоматів різного калібру.

Минулого дня співробітниками Селидівського відділення поліції під час патрулювання території міста для перевірки документів був зупинений чоловік. Під час перевірки та огляду його особистих речей, у присутності понятих, у кишені куртки були виявлені патрони до автомату Калашникова калібру 7,62 мм у кількості 43 штук.

Правопорушником виявився 51-річний місцевий мешканець. За його словами виявлені патрони він «знайшов на місті розташування блок посту на околиці міста та залишив собі».

Схожий випадок мав місце і у Добропільських правоохоронців. За таких же обставин поліцейські виявили 28 набоїв до автомату Калашникова калібру 5,45 мм у 36-річного мешканця села Нововікторівка Добропільського району.

Правопорушник пояснив, що виявлені у нього боєприпаси він знайшов нещодавно у лісосмузі поблизу місцевого цвинтаря та планував добровільно здати правоохоронцям, але «трохи пізніше».

В обох випадках виявлені боєприпаси вилучені та направлені на експертизу.

У відношенні правопорушників відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Таким чином власникам заборонених предметів загрожує до 7 років позбавлення волі.

 

Красноармійське відділення поліції

ГУ НП в Донецькій області


У жителя Добропольского района были обнаружены 28 патронов


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх