У жителя Доброполья задержанного за "неправильное" курение, нашли полсотни патронов

Переглядів: 1746 0 16.01.2017 в 08:00:37 Новини поліції
У жителя Доброполья задержанного за

40–річний житель Добропілля був затриманий поліцейськими на території однієї з місцевих шкіл під час паління у невстановленому місці, а саме на території учбового закладу. Під час спілкування з правопорушником поліцейські виявили та вилучили в нього 55 патронів калібру 5,45 мм, які він планував обміняти на випивку. Тепер чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Оперативники Добропільського відділення поліції під час несення служби проходили повз однієї з місцевих шкіл. На території школи правоохоронці побачили чоловіка, який курив цигарку. Поліцейські зробили йому зауваження, щодо заборони куріння у громадському місті, тим паче на території учбового закладу, а потім в ході перевірки документів та спілкування з правопорушником поліцейські виявили та вилучили у 40-річного місцевого мешканця 55 патронів калібру 5,45 мм.

Правопорушник розповів, що боєприпаси він знайшов минулої осені в селі Ганівка, коли збирав гриби. Однак замість того, щоб здати боєприпаси правоохоронцям, чоловік залишив їх собі аби потім обміняти їх на випивку.

Наразі боєприпаси вилучено та направлено на експертизу.

Дане правопорушення отримало правову кваліфікацію за ч.1 ст.263 «Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу» КК України, за яке передбачено до 7 років позбавлення волі. 


У жителя Доброполья задержанного за


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх