В Доброполье состоялось заседание городской школы молодого журналиста

Переглядів: 773 0 28.10.2018 в 10:00:18 Творчість
В Доброполье состоялось заседание городской школы молодого журналиста

Школи молодого журналіста. Тетяна Лисенко, методист з організації дитячих та юнацьких ЗМІ, запросила учнів шкіл міста до продуктивної, відвертої дискусії з теми: «Шкільний світ у соціальних мережах». Три команди приймали активну участь у тренінгу «Моє ім’я в Інтернеті», методом мозкового штурму «Я в онлайні» визначили діяльність учнів у мережі Інтернет, виявили найбільш популярну. 

Різноманітні вправи, такі як «Калейдоскоп запитань», «Соціальні мережі в навчальних цілях»,      «Учитель у мережі Інтернет», «Вчимося безпечній поведінці» були спрямовані на обговорення можливостей використання соціальних мереж в освіті, визначення позитивних і негативних сторін роботи в Інтернеті.

Підібране відео, презентація в слайдах, матеріали в інформаційних аркушах допомогли учням краще розібратися у питаннях інформаційної безпеки, згадати правила поведінки в Інтернеті.

В процесі дискусії юні журналісти зробили висновок, що соціальні мережі можуть стати повноцінним освітнім середовищем, де кожен бажаючий може провести час, не просто переглядаючи стрічки новин і сторінки друзів, а й отримати масу знань у зручний для себе час і в комфортній обстановці. Тільки треба уважно й відповідально ставитися до інформаційних ресурсів, адекватно реагувати на різні небезпеки, розвивати культуру поведінки в соціальних мережах.


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх