В Краматорске состоялось комиссионное рассмотрение изменений планов развития горных работ на шахте «Добропольская»

Переглядів: 1297 0 18.05.2018 в 15:00:36 Новини підприємств
В Краматорске состоялось комиссионное рассмотрение изменений планов развития горных работ на шахте «Добропольская»

У м. Краматорськ відбувся комісійний розгляд змін планів розвитку гірничих робіт на шахті «Добропільська» ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» на 2018 рік в частині проведення вентиляційного хідника 9 північної лави похилу пласта m51в гор. 450 метрів. Також були розглянуті результати проведеної позапланової перевірки стану охорони праці в підготовчих вибоях вентиляційного, конвеєрного штреків та монтажного хідника 9 північної лави похилу пласта m51в шахти «Добропільська» ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля». 

В зазначеному заході прийняли участь: начальник Головного управління Держпраці у Донецькій області Володимир Шубін, перший заступник начальника Головного управління Держпраці у Донецькій області Сергій Дрозд, начальник управління гірничого нагляду Дмитро Самохвалов, начальник відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні Юрій Воротиленко, командир 10 ВГРЗ Сергій Голуб та керівники ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля»
Головний інженер ВСП «Шахтоуправління Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» Олександр Могильченко доповів про усунення виявлених порушень у ході проведеної позапланової перевірки стану охорони праці в підготовчих вибоях. Було заслухано клопотання директора ВСП «Шахтоуправління Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» Костянтина В`ялого про зміни планів розвитку гірничих робіт на шахті «Добропільська» ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» на 2018 рік. 
Командир загону 10 ВГРЗ Сергій Голуб доповів про можливість виходу працівників у разі аварій у безпечне місце за час дії саморятівника та ефективне ведення рятувальних робіт і робіт з ліквідації аварій у разі зміни планів розвитку гірничих робіт в 9 північній лаві похилу пласта m51в гор. 450 метрів шахти «Добропільська» ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля».


Джерело: http://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх