У Ганнівці діти показали казки на новий лад + ВИДЕО

Переглядів: 981 0 20.08.2019 в 08:30:09 Творчість
У Ганнівці діти показали казки на новий лад + ВИДЕО

В селі Ганнівка пройшов творчій концерт театрального гуртку «Теремок», який знаходиться в сільському молодіжному центрі «Cool Drive». Талановиті діти співали пісні та показували вистави знаменитих казок, зроблених на новий лад.

Виступ дітей молодіжного центру села Ганнівка

Ганнівский селищний голова, Лілія Тихонова розповіла, що захід їй нагадав дитинство, коли діти для батьків давали такі ж вистави біля своїх під’їздів. 
«Участь в заході брали діти, що ходять в наш молодіжний центр: і з Ганнівської школи, і з Білозерського, з Покровська, з Добропілля, з Донецька до бабусі приїхав хлопчик. Це наші діти, хоча деякі приїзжають лише на літо», — зазначила Лілія Тамазівна.
Підготовка йшла протягом тижня, Катерина Матвієнко, керівник молодіжного центру розповіла як діти готувалися:
«Спочатку хотіли зробити класичні постанови, але дітям більш сподобалась ідея зробити казки на новий лад. Репетиції проходили щодня з дванадцятої і до десятої ночі. Діти в магазинах просили коробки для декорацій, образи створювали самі, чого не було — приносили з дому»

В цей день до Ганнівських дітей завітали велосипедисти з дитячого велоклубу м. Добропілля. Керівник велоклубу Валерій Бігеєв розповів про правила поведінки для велосипедистів на дорогах  та запросив ганнівських дітей до Добропільського велоклубу. Всім бажаючим були роздані пам'ятки з правилами дорожнього руху.

Валерій Бігеєв розповів про правила дорожнього руху та діяльність велоклубу м. Добропілля

Після концерту від керівництва села та молодіжного клубу всім дітям роздали морозиво та пригостили тортом. Наприкінці вечора діти змогли потанцювати на дискотеці.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх