В Добропольском районе ликвидирована сеть пунктов приема металла

Переглядів: 1225 0 13.07.2018 в 08:00:07 Новини поліції
В Добропольском районе ликвидирована сеть пунктов приема металла

Співробітники управління карного розшуку спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області за процесуальним керівництвом обласної прокуратури одночасно провели обшуки у «дочірніх» пунктах прийому металу та на основній металобазі, яка діяла у Добропіллі. Вилучено 65 тон металу, «чорну» бухгалтерію та гроші, повідомляє сайт Покровськогов відділу поліції.

Більше року у Добропільському районі та сусідній Олександрівці існував металобізнес, створений 37-річним мешканцем. Спочатку це була лише база у Добропіллі, та поступово у гаражних приміщеннях на території двох районів відкрилися ще чотири нелегальні точки прийому металу.

Поліцейські взяли в роботу інформацію щодо їх функціонування та почали документувати. Сьогодні було проведено санкціоновані обшукові заходи одночасно у всіх прийомках. Речові докази у вигляді підпільної документації, грошових коштів, отриманих злочинним шляхом, та близько 65 тон металобрухту вилучено.

Встановлено, що пункти відкривались щодня та приймали метал від усіх бажаючих. Для прийому великогабаритних виробів на території самої бази працювали крани та інша спецтехніка.

Наразі власник співпрацювати з поліцейськими відмовляється, більш того, намагається перешкоджати проведенню слідчих дій.

Відкрито кримінальне провадження за ст.213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх